2011. február 15., kedd

Folyóiratunk szerzőket keres megújult lapjára!




Megújult folyóiratunk szerzőket keres!


Kelet internetes irodalmi folyóirat a tanítványi láncolat irodalmi klub kritikai folyóirata. A kritikai ez esetben egyrészről azt jelenti, hogy az oldalra csak válogatott, szűrt tartalmak kerülhetnek fel, másrészről azt, hogy a szerzők vállalják, hogy felkerült írásaikhoz bárkitől szakmai kritikák érkeznek, illetve ők is írhatnak kritikai értékelést mások műveihez.
Folyóiratunk weboldala 2011. február 10-től ismét aktív oldallá vált. Ez azt jelenti, hogy az elmúlt fél év gyakorlatával ellentétben tartalmát nemcsak pdf formátumban közöljük, hanem az egyes anyagok az oldalon is közvetlen hozzáférhetők, kommentálhatók. Ettől függetlenül pdf verzió továbbra is fog készülni a weboldalra felkerülő anyagokból, havi rendszerességgel. Az oldal tartalmát a főszerkesztő válogatja össze a tanítványi láncolat irodalmi klub oldalán szereplő írásokból, illetve az ott helyet kapó írásokon felül bárki küldhet anyagot, mely jóváhagyás után megjelenhet az oldalon.
A folyóirat szerzőinek sorába a tanítványi láncolat irodalmi klub tagjai közül bárki jelentkezhet anyagokkal, a szinba@gmail.com email címen. A klubba regisztrálni itt lehet: www.lancolat.socialgo.com
Várunk folyamatosan cikkeket, verseket, esszéket és minden olyan tartalmat, mely a folyóirat oldalán szereplő kategória felsorolásban megtalálható.
Jelenleg a folyóirat médiatárába kiemelten várunk anyagokat. Ezek lehetnek hangfelvételek, videofelvételek stb. melyekben a szerző maga olvassa fel, adja elő műveit, vagy esetleg mások mutatják be alkotását.
Az írásos anyagok esetében előnyt élveznek a kritikák, recenziók, esszék, tudósítások.
A folyóirat weboldalának tartalmából a tervek szerint félévente válogatás antológia készül, mely a legjobb, legnépszerűbb írásokat tartalmazza.

Megjegyzés:
A folyóirattól újra lehet kérni verskritikát. A kritikák megírását Faragó Priszcilla vállalta.

2 megjegyzés:

Tulok Teréz írta...

Már közel negyven éve foglalkozom az irodalommal.
Kérek egy email címet ahova elküldhetem az eddig elért irodalmi eredményeket!

Üdvözlettel:Tulok Teréz Zalaszabar
Email:zizizuza@freemail.hu

Szinay Balázs írta...

Kedves Teréz!

Bemutatkozó anyagot és írásokat küldeni erre az email címre lehet:
szinba@gmail.com

Szinay Balázs

Megjegyzés küldése