2010. november 17., szerda

Személyi változások a klubban és bejegyzések





Kedves Tagok!

Az oldal csapata kiegészült.

Lőrincz Lejla mellett most már Holcsik Szabolcs is moderátorént van jelen az oldalon. Feladata az oldalszabályok betartatása, a megfelelő egyéni és közösségi viselkedés nyomonkövetése, ellenőrzése.

Ezen kívül lett egy segédszerkesztője is az oldalnak Bata Gergő személyében. Gergő jogosult az írásokba formailag belejavítani, azokat szerkeszteni valamilyen formai hiba, probléma esetén. Munkájával az oldalra felkerülő írások szabályos és esztétikus közléséért felel. Szerekesztési kérdésekkel nyugodtan megkereshetitek őt is, illetve, ha egy-egy írásotokban szerkeszteni való van, szólhattok neki.

Mégegy változást érdemes kiemelni a klubbal kapcsolatban!

A szerkesztők távollétében feltöltött írások mostmár csak jóváhagyás után jelenhetnek meg az oldalon, mivel elég sokmindent kell az írásokon javítani. A szerkesztők átalában este 22 órától vannak távol másnap a kora délelőtti órákig. De egy-egy írás azonnal felkerül, amint valamelyik szerkesztő javította és jóváhagyta. Délelőtt 10-11 órától este 22 óráig jóváhagyás nélkül lehet írást bejegyezni. Ha a szerkesztő jelen van az oldalon esetenként este 22 óra után is jóváhagyhat írásokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése